/  Uncategorized   /  Vridos N5 wint start carrière met duidelijke winst (4-0)

Vridos N5 wint start carrière met duidelijke winst (4-0)

Meerkerk – Gespannen stonden we om 8 uur in Giessenburg om te vertrekken naar Meerkerk, voor de allereerste wedstrijd. Daar aangekomen waren de velden nog niet gezet. De warming-up was helemaal nieuw maar na een paar minuten begrepen ze het.  Eenmaal begonnen aan de eerste set kregen ze de  smaak te pakken, services ging prima en er werd meerdere keren een punt gemaakt zonder dat de tegenstander de bal geraakt had. Toch werd het wel spannend gehouden, maar het eerste punt werd binnen gehaald.

Eenmaal aan de overwinning geproefd te hebben gingen ze door. Zelfs  de tellers konden het merken want met het maken van 2 punten tegelijk werd de stand  nauwkeurig in de gaten gehouden door  de jongste jongens van Vridos. Tijdens de hele wedstrijd bleef het spannend, maar door het fanatisme van de boys werd ook de 2e set gewonnen. In de derde set ging het hard, maar Vridos wist op een aardige voorsprong te maken en te behouden. In het begin van de 4e set ging het gelijk op, maar door concentratie verlies kwamen de meiden van Meerkerk op een  ruime voorsprong. Tijd voor verandering en door dat er even gefocust en de schouders er onder gezet werden liepen de jongens in en kwamen we voor te staan. Uiteindelijk werd door de mooie service van iedereen ook deze set gewonnen en gingen de 5 punten mee naar Giessenburg.

P.S. Als trainer/coach ben ik trots op ze, dat ze met hun eerste seizoen en eerste wedstrijd de volledige overwinning mee naar huis hebben genomen.