Afscheid Teuni Verschoor.

p1150317Na een periode van bijna drieëntwintig jaar werkzaam te zijn geweest voor Vridos heeft Teuni Verschoor afscheid genomen als vrijwilligster die het beheer van onze kantine had.

Al deze jaren heeft ze gezorgd voor het schoonhouden van kantine, tribune en de keuken. Ook heeft ze jarenlang voor de inkoop gezorgd. Dat zij en haar man Kees Vridos mensen waren en zijn, merkte je als er weer eens een beroep gedaan werd op hun inzet voor bijv. het bemensen van de kantine.

Teuni wil het wat rustiger aan gaan doen.

Maandagmorgen was haar laatste ochtend in de kantine. Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers erbij werden wat herinneringen opgehaald. Haar opvolgster werd hierbij ook verwelkomt.

p1150319

Namens Vridos wil ik Teuni heel hartelijk danken voor haar inzet.

De bijbehorende bloemen heb ik haar ’s middags gebracht.

 

Ben Klieverik

voorzitter Vridos

2 reacties op Afscheid Teuni Verschoor.

  • Koos Beentjes

    Teuni het ga je goed! Bedankt voor alles en wie weet…..doen we nog eens een enkele keer een beroep op je, want vrijwilligers hebben we altijd tekort!! Bedankt voor 23 jaar Vridos te helpen. En we hopen dat jouw opvolger Esther het ook zo lang uithoudt! Dus Esther: sterkte en krijgt net als jouw opa een verenigingshart, in ons geval een Vridosjart!!

    • Koos Beentjes

      Vridoshart bedoel ik natuurlijk!!