Nieuwe Foto’s Online!

5 reacties op Nieuwe Foto’s Online!

 • Marian

  Ik kan de map Dames 1 niet vinden in het fotoalbum. Lukt niet om naar beneden te scrollen! Groetjes

  • admin

   He Marian,

   welke internet browser gebruik je??
   en heb je het al nog een keer geprobeert??

   Groeten Marijn

 • Marian

  Hi Marijn, Had dit berichtje nog niet gezien! Ik gebruik Windows Internet Explorer. Ik kan de foto’s hierboven wel zien, maar niet de foto’s die in het fotoalbum staan. Kan het foto album wel openen, maar niet naar beneden scrollen. Lukt op me werk ook niet. Lukt het jou wel? Groetjes

  • admin

   He marian,

   Raar…
   Ja mij lukt het wel en het de foto’s in het album zijn al 120x bekeken, dus andere mensen lukt het ook..

   Groeten!

 • Marian

  Raar maar waar, nu lukt het mij ook! Weet het dan ook niet! Zijn leuke foto’s! Groetjes!